Υποψήφιοι/ες Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεμεσού

Φρύνη Ονουφρίου Χριστοδούλου

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λεμεσού (Δημ. Διαμέρισμα Λεμεσού)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λεμεσό. Αποφοίτησα από το 5ο Γυμνάσιο Λεμεσού (Λανίτειο Λύκειο Β), και το 91 τελείωσα τις σπουδές μου στο Apparel Merchandising BSc, στο Indiana University, Bloomington. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα φοιτώ στο University of Limassol (CIIM), απ' όπου περιμένω πολύ σύντομα να τελειώσω το MSc, στο Human Resource Management.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών, όλοι τους μαθητές στο Αθηναίδειο Γυμνάσιο.

Η αγάπη μου για την πόλη μας και η προσήλωσή μου στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης με οδήγησαν να αποφασίσω να ενταχθώ στο Volt, όπου πιστεύω ότι μέσω των αξιών του κινήματος, θα υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη μου. Αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια με στόχο να προσθέσω ακόμα μια φωνή που θα στηρίζει το καλώς νοούμενο συμφέρον των συνδημωτών μου.

Για μια Λεμεσό του αύριο... σήμερα!

Αντρέας Γρηγορίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λεμεσού (Δημ. Διαμέρισμα Μέσα Γειτονιάς)

Γεννήθηκα το 1980 στους Αγίους Ομολογητές Λευκωσίας και το 1983 μετακομίσαμε μαζί με την οικογένειά μου στο χωριό Γέρι της Επαρχίας Λευκωσίας. Τελείωσα την Α’ Τεχνική σχολή Λευκωσίας ως Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων, ένα επάγγελμα το οποίο εξασκώ από το 2000 οπόταν ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία.

Από το 2015 ζω και εργάζομαι μόνιμα στη Λεμεσό.

Ενεργός πολίτης, με τα ενδιαφέροντά του να περιλαμβάνουν τη μελέτη της Ευρωπαϊκής και Κυπριακής ιστορίας, της κοινωνιολογίας και της επιστήμης.

Παναγιώτης (Πάνος) Γεωργίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Αθανασίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λεμεσό, αλλά έζησα και σπούδασα στη Λευκωσία και σε άλλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και στις ΗΠΑ. Αφού ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία το 2001, ξεκίνησα τις σπουδές μου με κύρια κατεύθυνση το Μάρκετινγκ στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τότε γνωστό ως "Cyprus College". Το 2007, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Τουριστικό Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Surrey στο Guildford του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η συμμετοχή μου ως ιδρυτικό μέλος στο νεοσύστατο ΒΟΛΤ, μιας προοδευτικής και δυναμικής ομάδας που αποβλέπει στην πραγματική αλλαγή και πρόοδο στον τόπο μας, με ενέπνευσε να εμπλακώ ακόμα πιο ενεργά στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου.